Hae tästä blogista

torstai 2. huhtikuuta 2015

Miljoona Aku Ankkaa?

Kyläkauppias Vesa Keskinen päätti aloittaa uuden keräilyharrastuksen. Hän tavoittelee nimittäin miljoonan Aku Ankan ostamista ja omista. Tämä olisi taatusti onnistuessaan maailman suurin Aku Ankka- kokoelma.

"Keksin uuden ideani viime vuoden lopulla perheeni luona Brasiliassa, istuessani vihreällä muovituolillani vuokrakämppämme karulla takapihalla. Luin iPadista huuto.net:iä ja tori.fi:tä ja ajattelin, että tälläkin hetkellä on varmasti tarkoituksensa. Havaitsin, että Aku Ankkoja oli todella paljon myynnissä alle kymmenen sentin kappalehintaan. Mietin, että miksen tekisi taas jotain poikkeavaa - jotain ainutlaatuista. Tällä kertaa rakkaan harrastukseni - Aku Ankkojen lukemisen - kanssa. Ja vielä niin, että meillä jokaisella suomalaisella - yli miljoonalla - viikoittain Aku Ankkaa -lukevalla olisi hyvä mieli. Mieleeni tuli jälleen tuttu luku: miljoona. Miljoona Aku Ankkaa." Keskinen kertoo.

Aku Ankka-lehtien lisäksi myös Roope-sedät ja Aku Ankan taskukirjat kelpaa Keskiselle. Näistä on valmis pulittamaan seuraavasti:

Aku Ankka -lehdestä 0,10 €
Aku Ankka -taskukirjasta 0,50 €
Roope-Setä -taskulehdestä 0,25 €

Hinnat saattavat kuulostaa vähäisiltä, mutta nämä edustavat varsin tyypillistä divareiden sisäänostohinnastoa ja täten voidaan pitää varsin kohtuullisina.

Jos haluat realisoida Ankkasi rahoiksi tai muuten vain tukea Keskistä hänen huikeassa yrityksessään, voit tutustua aiheeseen tarkemmin täällä!

Ei kommentteja: