Hae tästä blogista

maanantai 31. lokakuuta 2011

Mitä vuosi 2012 tuokaan tullessaan - entä loppuvuosi 2011?

Pian on Aku Ankka- lehden juhlavuosi 2011 ohi, joten on hyvä aika tutkastella hieman tulevankin vuoden tarjontaa. Aku Ankka- lehden sekä Roope-sedän ensi vuosi onkin käyty jo läpi aiemmin (ohjelman voit tarkastaa täältä!), mutta muutamia mielenkiintoisia tietoja on kuitenkin onnistuttu onkimaan vielä näidenkin lisäksi.

Aku Ankka Ekstrassa nähdään ensi vuonnakin neljää erilaista teemaa, jotka ovat tällä kertaa:
  • Harvinaisia vieraita
  • Hessu
  • Kolmiodraama
  • Lukijoiden äänestämä teema
Myös Taskukirja saa jälleen uudeen sisarjulkaisun, tällä kertaa ilmeisesti kovakantisen. Ensi vuonna alkaa nimittäin 29€ hinnalla koristeltu sarja "Aku Ankan Taskukirja esittää".

Salaisuuden verhoa on tietenkin myös hyvä hieman raottaa tämän vuoden osalta. Aku Ankka- lehden juhlanumerossa nähdään nimittäin pikkulintujen mukaan kauan kaivattu Don Rosa-tarina, jota ei ennen Suomessa ollakaan nähty. Kyseessähän on tietenkin Don Rosa käsikirjoittama Ankronikka-tarina, joka on tehty aikana ennen Rosan huippusuosiota.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että Noel Van Horn, Williamin poika, on nyttemmin siirtynyt myös Ankka-tarinoihin. Aiemminhan hän työsti Mikkiä tehden samalla selvän eron isäänsä, joka tunnetaan Ankka-taiturina. Noelin uusia Ankka-tarinoita lukeneet ovat kilvan ylistäneet häntä, joten lähivuosina Aku Ankassakin nähdään varmasti mielenkiintoisia sarjakuvia.

Ei kommentteja: