Hae tästä blogista

lauantai 11. huhtikuuta 2009

D23 - Sarjakuvaa ilmaiseksi!

Disney Comics Archives on avautunut! Lue Akut, Mikit ja Pepit alusta alkaen, alkuperäisellä kielellä tosin. Tässähän se kielitaito tietenkin karttuu, joten nuoremmatkin ankistit varmasti viihtyvät näiden strippien parissa. Harvoinpa sitä pystyy lukemaan sanomalehtistrippejä ilman mustetahroja sormissa. Tämä lienee sitä Disneyn taikaa!

Ja koska ilmaisesta sarjakuvasta puhutaan, voin viitata edelliseen tekstiini, Topolino täyttää 60-vuotta!. Topolinon kotisivuilla voit näet äänestää kautta aikain parasta Topolino-tarinaa. Tämänkaltaisia äänestyksiähän on Suomessakin ollut, mutta Topolino meni pidemmälle - tarinat voit lukea ilmaiseksi internetistä! Kaikkia Topolinossa julkaistuja tarinoita ei tietenkään netissä nähdä, niitä kun on kertynyt mukavan kokoinen nivaska, mutta asiantuntijat ovat valinneet kelpo katsauksen parhaita tarinoita kaiken kansan nähtäväksi. Ja tarinoita voit lukea täältä:

http://www.disney.it/publishing/topolinomagazine/topostory/#/home/

Jos italiaa yhtään hallitsee, aikamoinen aarrearkku olisi edessä. Varsinkin L'inferno di Topolino (Mikin Helvetti) olisi aika huikea saada Suomenkin Ankkaan. Tätähän ei kuitenkaan julkaista koskaan, mikäli toimitusta on uskominen. Ehkä ihan hyväkin niin, nuoremmille kun tämä saattaisi ollakin liian järkyttävä tarina, mene ja tiedä...

Ei kommentteja: