Hae tästä blogista

torstai 12. toukokuuta 2016

Aku Ankka mukana Suomen 100-vuotisjuhlissa

Suomi täyttää ensi vuonna 100 vuotta ja on luonnollista, että kansallissankari Aku Ankka osallistuu juhlintaan. Ankan ympärille on suunnitteilla erilaisia tempauksia ja eilisessä Akkarissa kansa haastettiin mukaan visioimaan juhlallisuuksia. Mitkä ovat sellaisia Suomen ja suomalaisuuden symboleita, tapoja tai tapahtumia, jotka suomalais-ankallisessa juhlassa tulisi olla edustettuna?

Ankantekijä Kari Korhonen on lupatunut taiteilemaan ehdotusten pohjalta sarjakuvia juhlavuonna julkaistavaksi. Aivokopassa kannattaa laittaa rattaat pyörimään, sillä kunnian ja isänmaanrakkauden lisäksi onnekkaimmille ideanikkareille on luvassa Korhosen aitoja ja alkuperäisiä kuvakäsikirjoituksia juhlasarjoista.

Ideoita otetaan Akkarissa vastaan tämän kuun loppuun asti niin sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa kuin perinteisesti Posti-Kustin kuljettamana. Sosiaalisessa mediassa aihetunnisteena on #akujasuomi100. Akkarin sähköpostiosoite on aku.ankka(at)sanoma.com ja postiosoite Aku Ankka, PL 100, 00040 Sanoma. Viesteihin toivotaan otsikoksi Aku Ankka & Suomi 100.

Ei kommentteja: