Hae tästä blogista

tiistai 25. syyskuuta 2018

DuckTales-lehden taival oli vain ankanlento - lehti lopetetaan


Roope-setä -lehden tultuaan tiensä päähän, DuckTales -lehti lanseerattiin kovin odotuksin. Mitä ilmeisemmin odotukset olivat kuitenkin suuremmat Aku Ankan toimituksessa kuin kotikatsomoissa, sillä lehden taival jäi lyhytaikaiseksi. Lehteä ei enää voi tilata ja Sanoma Magazines on vahvistanut lehden loppuvan vuoden 2019 aikana. TV-sarjana DuckTales sen sijaan elää ja voi hyvin. Jos et ole vielä tutustunut tähän uuteen sarjaan, voit tehdä sen kätevästi vaikkapa heti Ruutu-palvelun kautta! Vannoutuneilla barksisteille tämä sarja tarjoaa paljon mukavia oivaltamisen hetkiä, sillä animaatio suorastaan pursuaa viittauksia Barksin tarinoihin. Gonna catch 'em all!

7 kommenttia:

neitiammattinörtti kirjoitti...

Kai Roope-setä palaa? :/

Biruka kirjoitti...

Aika sääli. Pitää yrittää piruutaan ostaa kaikki numerot.

Ankkalinnake kirjoitti...

Roope-sedän paluu olisi kyllä kova! Ja nyt tosiaan on ihan hyvä aika ostaa kaikki numerot, ehkä yhtäkkinen ostopiikki saa Sanoman vielä perumaan päätöksensä. Olkoonkin, että luultavasti myyntimäärät ovat jääneet selvästi tavoitteista kun näin nopeasti lehti kuopattiin.

Severus kirjoitti...

Vähän sääli. lehdessä olisiollut potentiaalia. Mutta jotenkin ei tämä sarjakaan pärjää alkuperäiselle Ankronikalle, joten lehtiversiona en osaa snao onko kuinka menevää luettavaa. Harmi kuiteskin.

PManner kirjoitti...

Karsimisia on muitakin edessä mm. Aku Juniorin nettipalvelu suljetaan, ja on jotain huhuja että Aku Ankka Ekstran julkaisumääriä tiputetaan vähän, tätä ei ole vahvistettu Sanomien taholta.

Vuoden 2019 kirjasatoakin on jännä katsoa, että mitä tulee kun esim. tänä vuonna loppui tuo Barks-kirjasarja ja Rosa lienee lypsätty loppuun? Toivottavasti jotain tulee tilalle eikä julkaisujen määrä putoa.

Daniel M. kirjoitti...

Voisin hyvin veikata, että jossain vaiheessa alkaa Arild Midthunin lypsäminen "Pohjolan Rosana" ellei Akkari mene konkkaan sitä ennen. Koko Aku Ankan lopettaminem olisi kyllä iso tragedia Suomen historiassa, joten sitä voelä tuskin tapahtuu vähään aikaan vaikka levikin huippuvuodet onkin jo takanapäin eikä ne enää vastaa Sanoman asettamia tavotteita ja vaatimuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Juniorin nettisovellusta käytettiin kuulemma todella vähän ja AE:n sivumäärä ei laske, vaan joka numeron on ensi vuonna paksumpi. Sivumäärä kuulemma pikemminkin kasvaa.