Hae tästä blogista

maanantai 2. marraskuuta 2009

Aikuisten Aku - Nyt myös Suomessa!

Markkinointi&Mainonta julkaisi kotisivuillaan tällaisen uutisen:

Sanoma Magazines Finland lanseeraa aikuisille suunnatun Aku-lehden. Kyseessä on lokalisoitu versio Sanoma Uitgeversin Hollannissa ilmestyvästä Donald-lehdestä. Ensimmäinen suomenkielinen Aku ilmestyy Aku Ankan syntymäpäivänä 9. kesäkuuta.

Aku käsittelee lifestylea, muotia, autoja, taidetta ja matkailua niin, että jutuissa on linkki Aku Ankan maailmaan. Donaldin ensimmäisessä, loppuunmyydyssä numerossa esiteltiin muun muassa joukko "Aku-tyttöjä" – naisia jotka ovat toimineet esimerkiksi Aku Ankka -leffojen ääninä tai Aku-jääshow'n esiintyjinä.

Sanoma Magazinesin mukaan Aku on lehti, "jota miehetkin voivat lukea". Lehdellä kosiskellaan myös brändimainostajia, joille perinteinen Aku Ankka on jokseenkin haasteellinen media. Hollannin Donaldissa on muun muassa auto-, kosmetiikka- ja alkoholimainontaa.

Aku-lehden painos on vähintään 90 000 kappaletta. Toistaiseksi Sanoma Magazines on tehnyt päätöksen yhden numeron julkaisemisesta. Lehti on irtonumeromyynnissä.

Akun päätoimittajana toimii myös Aku Ankkaa päätoimittava Jukka Heiskanen, toimituspäällikkönä Anne Stolt ja brand managerina Sinikka Alanne.

Mielenkiintoista materiaalia siis tiedossa...

Ei kommentteja: