Hae tästä blogista

maanantai 5. lokakuuta 2009

Carl Barksin kootut saa jatkoa(?)

Tosi keräilijöille tarkoitettu Carl Barksin kootut saa näillä näkymin jatkoa. Kolmenkymmenen kirjan sarja täydentynee myös uusilla, ei-Disney aiheisilla tuotoksilla. Disney-asiantuntija Timo Ronkainen kertoi näin Kvaak.fi sivustolla:

Norjassa on julkaistu ensimmäinen lisäosa, Carl Barks' Samlede Værker nr. XXXI , eli nro 31. Barks indeksi ja hakemisto, joka tarinasta synopsis ja julkaisutiedot, sekä pikkukuva jokaisen tarinan ekasivusta. Myös kansikuvat kaikista originaaleista USA-lehdistä joissa on Barksia. Painos 1500. Sivuja 448. Seuraava osa on Calgary Eye-opener.

Tästähän on ollut jo pidemmän aikaa puhetta myös Suomessa, mutta mitään ei olla vielä lyöty lukkoon. Sanoma Magazines on ilmoittanut, etteivät tee päätöksiä ennen kuin muiden maiden Kootut ovat omat päätöksensä tehneet. No, Norja ainakin teki hienon siirron, toivottavasti Suomi tulee mukana. Oletettavasti tulevat kirjat olisivat nimiltään - tai ainakin aiheiltaan - seuraavat:

- Indeksit
- Calgary Eye-Opener
- Ankkalinnan kuka kukin on
- Warner-sarjat
- Piirroselokuvien storyboardit
- Maalaukset ja muut kuvitukset

Kirjojen nimet ovat Antti Peltolan kertomia, tuhannet kiitokset siis hänelle. Ja muistakaahan se, että nämä lisäosat ovat vain vanhojen tilaajien tilattavissa.

Ei kommentteja: