Hae tästä blogista

lauantai 23. helmikuuta 2019

Onnellisimmat seikkailut -kirjat tuhoutuneet

Ehditkö ostamaan Aku Ankka - Onnellisimmat seikkailut -kirjan? Voit hyvällä omalla tunnolla siirtyä peilin eteen ja näyttää littipeukaloa itsellesi, sillä olet yksi niistä harvoista jotka moisen kirjan omakseen on saanut - tai saa! Tämän Lewis Trondheimin ja Keramidaksen upeaakin upeampi opus nimittäin on kohdannut melkoisen katastrofin - varaston siirron yhteydessä nimittäin kävi kalpaten ja kirjat ovat mitä ilmeisemmin tuhoutunut. Varmaksi ei tässä kohdin voi sanoa, mutta pikkulinnut ovat visirtäneet sen suuntaisesti ettei tästä toista painosta enää oteta.

Tämän niin sanotun Glénat -sarjan kirjoja on kuitenkin muilta osin vielä saatavilla ja niihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Jopa vannoutuneet Mikki-vihaajat ovat löytäneet tämän kirjasarjan kautta pienen sisäisen mikkifanihenkilönsä, mikä on jo varsin paljon se! Suomessa julkaistut kirjat löydät indeksoituna Inducksista.

2 kommenttia:

PManner kirjoitti...

Ne jotka tämä saivat, Sanoma Oy saisi kyllä tiedottaa näistä, ihme salailua. Näistä ei pitäisi lukea jostain blogeista tai somesta. Sama juttu oli DT:n ja Aku Ankka Ekstran muuttamisesta Klassikoksi, ei mitään tietoa tullut vaan netistä piti lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuosta Klassikosta ilmoitettiin ihan lehdessäkin. Aku Ankka Ekstran numerossa 16/2018 on asiasta puolen sivun juttu sisäkannessa. Ei ole voinut jäädä tilaajalta huomaamatta.