Hae tästä blogista

torstai 26. helmikuuta 2015

Ankronikka palaa uusin jaksoin 2017

Disney XD -kanava on ilmoittanut tekevänsä uuden animaatiosarjan, joka perustuu vuosina 1987-1990 valmistettuun suuren suosion ja Emmy-palkintoja saavuttaneeseen Ankronikkaan. Disney Television Animationin vuonna 2017 televisiossa aloittavassa tuotannossa kerrotaan jälleen esiintyvän samoja ikonisia hahmoja kuin alkuperäisessä sarjassa, etunenässä tietysti Roope-setä ja ankanpojat Tupu, Hupu ja Lupu. Paluuta lupaillaan myös muille Ankronikasta tutuille hahmoille, kuten Heimo Huimalle, Tepalle, Selma Taatelille ja hovimestari Ankenströmille. Myös muista yhteyksistä enemmän tunnettuja ja Ankronikassakin esiintyneitä hahmoja tullaan näkemään, esimerkiksi Pelle Peloton, Milla Magia, Karhukopla ja Kulta-Into Pii.

Uutisen julkistanut Disney XD:n Senior Vice President Marc Bujah ylisti Ankronikan erityisasemaa Disneyn televisioanimaation historiassa ja kuinka Carl Barksin sarjakuvista inspiraatiota ottanut sarja asetti animaatioviihteelle sekä lapset että aikuiset tavoittaneet standardit. Hän lupasi uuden sarjan tuovan saman energian ja seikkailuhengen uuden sukupolven tavoitettavaksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mieleeni heräsi heti kysymys, kuka näyttelee Roope Ankan roolin uudessa sarjassa?

Toivottavasti tarinat perustuisivat uskollisemmin Carl Barksin alkuperäisiin tarinoihin kuin aiemmat. Olisi kiva myös jos Aku tuotaisiin takaisin. Akuahan ei näkynyt 2-4 kausilla.

Henri Häkkilä kirjoitti...

Roolijaosta ei vielä ole tietoja. Roopea alkuperäisessä Ankronikassa ääninäytellyt Alan Young on jo kunniakkaassa 95 vuoden iässä, mutta on vielä näihin päiviin asti pysynyt hahmon äänenä. Kaksi vuotta sitten alkaneessa ja edelleen pyörivässä Mikki Hiiri -animaatiosarjassa Young on ollut Roopen osassa aina tämän esiintyessä sarjassa.