Hae tästä blogista

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Zootropolis ja Maleficent tv-ensi-illassa


Pääsiäisen pyhät saavat pitkänäperjantaina Nelosella komean lähtölaukauksen, kun tv-ensi-iltansa Suomessa saa kaksi Disney-elokuvaa: Zootropolis - eläinten kaupunki ja Maleficent - Pahatar. Zootropolis esitetään klo 17.45 alkaen ja Maleficent klo 21.30. Maleficent on live action -elokuvana perinteiseen meikäläiseen tapaan tekstitetty, mutta myös Zootropolis-animaatiosta luvassa on alkuperäiskielinen versio.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu, mutta mitä arvosteluille on tapahtunut? Ne ovat olleet tämän sivuston suola.

Henri Häkkilä kirjoitti...

Sanoma on valitettavasti lopettanut arvostelukappaleiden jakamisen.

Anonyymi kirjoitti...

Harmi.
Tarkoittaako tämä, että uusia arvosteluita ei ole tulossa jos arvostelukappaleita ei saada?

Tilaako kukaan Ankkalinnakkeen väestä esimerkiksi ducktalesia tai Aku ankkaa?

Niistäkin on kiva lukea arvosteluita.

Henri Häkkilä kirjoitti...

Molemmat mainitsemasi lehdet tulevat kotiini. Joulukuussa lakanneen Roope-sedän arvostelut tein kaikki nämä vuodet ns. omakustanteisesti, sillä tilasin lehteä itse. Aku Ankan taskukirjoista vastaanotin arvostelukappaleita viime marraskuuhun saakka. Myös niistä olen aiempina vuosina tehnyt arvosteluja hankittuani kirjat itse.

Olen toistaiseksi päätynyt siihen ratkaisuun, etten laadi arvosteluja sellaisista tuotteista, jotka olen omalla kustannuksellani hoteisiini järjestänyt. Tämä on puhtaasti omasta elämäntilanteestani johtuva priorisointi, jossa asetan etusijalle ne tehtäväni, joiden suorittamisesta minulle maksetaan. Mikäli jossain kohtaa jälleen koen arvostelujen kirjoittamisen sopivan ongelmitta kokonaiskuvaan, palaan enemmän kuin mielelläni niiden pariin.

Arvostelut ovat myös jatkossakin luvassa jokaisesta tuotteesta, josta minulle arvostelukappale lähetetään. Ainakin toistaiseksi ne ovat kuitenkin todetusti Sanoman taholta katkolla.

Anonyymi kirjoitti...

Priorisointia pitää varmasti tehdä. Harmi tuo Sanoman politiikka, eivät nyt saa näkyvyyttä tuotteilleen.

Olisi kuitenkin kiva, jos tekisit joskus edes vaikkapa jonkinlaisen katsauksen esim. uusiin taskareihin tai DuckTales-tv-sarjaan ja -lehteen. Sinulla kun on perusteltua sanottavaa, ja luulen, että Disney-uutiset eivät kiinnosta monia läheskään yhtä paljon kuin arvostelut. Itsellä ainakin tulee palattua tähän blogiin harvemmin kun arvosteluja ei ole.

(Olen eri Anonyymi kuin edellä.)

Ankkalinnake kirjoitti...

Uskallan vastata Henrin puolesta tähän. Arvosteluja tullaan varmasti jatkossakin näkemään Henrin ja muidenkin toimesta, siitä ei huolta. Mutta tosiaan kuukausittainen arvostelu on ainakin tällä hetkellä jäissä, mutta tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä. Henrin arvostelut ovat olleet hieno ja arvokas lisä blogiimme, ja näin ylläpitäjänä toivoisin itsekin kyllä näkeväni niitä jatkossakin.

Mikäli arvon Anonyymillä tai jollain muulla on innostusta arvosteluja tehdä niin olemme kuulolla, vapaaehtoistoiminhan tätä pyöritetään joten kaikki apu on tietysti enemmän kuin tervetullutta! Ankkalinnakkeen vakiokasvo, Ville Tanttu, kirjoittikin juuri oivallisen katsauksen tuoreesta Supertaskarista (http://ankkalinnake.blogspot.fi/2018/05/arvostelu-aku-ankan-taskukirja-super-9.html) ja tulevaisuutta voin sen verran raottaa ettei tämä arvostelu viimeiseksi jää tämän vuoden osalta. Eli blogiin kannattaa jatkossakin kurkata, Twitter-tilimme (https://twitter.com/ankkalinnake) on aika hyvä väylä tähän joten otathan sen seurantaan niin ei mene tulevaisuudessa arvostelut tahi muut jutunjuuret ohi! :)