Hae tästä blogista

torstai 19. lokakuuta 2017

Roope-sedän tilaajat siirtyvät DuckTalesin tilaajiksi

Sanoma kertoo Roope-sedän tilaajille lähettämässään kirjeessä lehden tilaajien pysyvän tilalle tulevan DuckTales-lehden tilaajina automaattisesti. Lisäksi tilaajat saavat voimassa olevaan tilaukseensa yhden ylimääräisen kuukauden eli yhden numeron DuckTales-lehteä lisää.

Sanomalla on tarjota vaihtoehto myös heille, jotka eivät jostain syystä DuckTalesista innostu. Ottamalla yhteyttä Sanoman asiakaspalveluun 13. marraskuuta mennessä on mahdollista saada Roope-sedän tilausmaksusta ylijäävä erotus takaisin itselleen. Huomioitavaa on, että Sanoman asiakaspalvelu on tavoitettavissa kirjeen mukaan vain maksullisen puhelinnumeron päässä.

3 kommenttia:

Toni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Toni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Kestotilaajat ja sellaiset määräaikaistilaajat, joiden tilausjakso jatkuu lehden viimeisen numeron ilmestymisen jälkeen ovat siirtymän piirissä. Kuvittelisin, että vielä muillekin tilaajille tarjottaisiin jotain kautta jatkoa DuckTalesin kanssa. Jatkotarjoukset ovat standardikäytäntö tilausten ollessa katkolla. Epäselvissä tilanteissa kannattaa kuitenkin olla yhteydessä Sanoman asiakaspalveluun.