Hae tästä blogista

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Aladdin-elokuvalla vaikeuksia löytää päätähdet

Disney-klassikko Aladdinin live action -uusintaversio on joutunut vastatuuleen, sillä tuotannolla on vaikeuksia löytää näyttelijöitä elokuvan nimirooleihin eli Aladdinin ja Jasminen hahmoille. Disney on tehnyt sopivien näyttelijöiden löytämiseksi globaalia hakua ja jopa 2000 näyttelijän kerrotaan koe-esiintyneen jompaankumpaan rooliin. Disney haluaa Aladdinin näyttelijän taustojen olevan joko Intiasta tai Lähi-idästä.

Dev Patelia ja Riz Ahmedia on huhuttu Aladdinin rooliin, mutta studion vaa'an kerrotaan kallistuneen täysin uuden tähden kannalle. Jasminen näyttelijää ei ole haluttu palkata ennen Aladdinin roolin täyttämistä, mutta Naomi Scottin ja Tara Sutarian väitetään olevan vahvoilla. Will Smithin on vahvistettu esittävän Henkeä.

Aladdin-elokuvan ohjaa Guy Ritchie. Kuvausten oli tarkoitus alkaa jo kesäkuussa, mutta viivästynyt näyttelijöiden valitseminen on lykännyt aloitusta. Samaan aikaan Aladdin-projektin takkuillessa Disney on käynnistänyt Kiinassa etsinnän päätähden löytämiseksi tulevaan Mulan-filmatisointiin.

Ei kommentteja: