Hae tästä blogista

torstai 22. kesäkuuta 2017

Uusi Ankronikka aloittaa syksyllä

Ankronikan uusintaversiosta on puhuttu jo useampi vuosi ja tietoja siitä on tihkunut pikkuhiljaa. Odotus alkaa olla lopuillaan, sillä sarjan tarkat alkamispäivämäärät ovat tiedossa eivätkä ne ole kaukana. Tunnin mittainen avausjakso esitetään Yhdysvalloissa 12. elokuuta ja varsinaisesti sarja alkaa kahden seuraavan jakson myötä 23. syyskuuta. Samana päivänä tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta alkuperäisen Ankronikan alkamisesta. Uuden sarjan esittämisestä Suomessa ei valitettavasti ole vielä mitään tietoa.

Sarjan intro on julkaistu ja se on nähtävillä oheisella videolla. Siinä kuullaan myös tutun tunnuslaulun uusi versio. Alkuperäisestä sarjasta tutut hahmot Tepa, Selma Taateli, Heimo Huima ja Ankenstöm ovat mukana myös uudessa sarjassa. Akun rooli tulee olemaan suurempi kuin alkuperäisessä sarjassa. Muista hahmoista vahvistuksen esiintymiselleen ovat saaneet Pelle Peloton, Hannu Hanhi, Karhukopla, Konnamuori, Milla Magia, Kulta-Into Pii, Kultu Kimallus ja Taavi Ankka.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aku Ankan toimitus on puhunut, että uusi Ankronikka alkaisi tammikuussa, mikä lienee suomen esitysaika. Kanavasta ei ole ollut puhetta, mutta Sanoman omistama nelonen on ennenkin Disneyn piirrettyjä näyttänyt joten se lienee varteenotettavin vaihtoehto.

-Tanttu

Severus kirjoitti...

Toivottavasti tämä sarja tuodaan suomeen. Olisi mielenkiintoista nähä uutta Ankronikkaa.