Hae tästä blogista

tiistai 13. kesäkuuta 2017

Suomalainen animaatioyhtiö yhteistyöhön Disneyn kanssa

Tyylinäytettä sarjasta (kuva: The Walt Disney Company 2017)
Gigglebug Entertainment on päässyt suunnittelemaan Disneylle 101 dalmatialaista -elokuvan maailmaan sijoittuvan uuden uutukaisen animaatiosarjan. Sarja aloittaa Disney Channelin ohjelmistossa jo tulevana syksynä. Gigglebug Entertainmentin toimitusjohtaja Anttu Harlin mainitsee Ylen uutisessa, että he saivat valita kolmesta Disneyn klassikosta yhden mieleisensä. 101 dalmatialaista -elokuvan valintaa Harlin perusteli seuraavanlaisesti:
"101 koiraa ovat graafisesti todella kiinnostavia myös pelien, lelujen ja muun oheismateriaalin suunnittelun kannalta. Iso porukka tarjoaa sitä paitsi herkullisen paljon eväitä tarinoille. Meidän versiossamme koirat asuvat värikkäässä talossa ilman ihmisiä, vähän kuin Yksin kotona -elokuvan rasavilli poika. Sen vuoksi sarjan nimikin on 101 Dalmatian Street."
Erityisen mielenkiintoista ja ihastuttavaa on, että Disneyltä jopa rohkaistiin siihen, että suomalaisyhtiö pitää kiinni omasta tyylistään - mikä pyyntönä ei välttämättä isolta animaatioyhtiöltä ole se kaikista oletetuin. Toivottavasti luvassa on siis animaatiosarja, joka jää mieleen muustakin kuin Suomi-kuriositeetistaan. Ja lupaavaa on myös se, että Gigglebug Entertainment on jo pilotoimassa uuttakin sarjaa yhdessä Disneyn kanssa. Elämme siis jännittäviä aikoja, ystävät hyvät.

Aiemmin Gigglebug Entertainment on luonut suositun Kikattava kakkiainen -animaatiosarjan.

Ei kommentteja: