Hae tästä blogista

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Giorgio Cavazzano visiitillä syksyllä

Don Rosan lisäksi Suomi saa syksyllä myös toisen legendaarisen ankantekijän vieraakseen. Tänään ilmestyneessä Aku Ankka -lehdessä paljastetaan, että Giorgio Cavazzano on tulossa vierailulle. Lehdessä ei vielä virkottu tulevasta enempää, mutta Ankkalinnake pitää realistisena ja toivottavanakin sitä, että Cavazzanon visiitti osuisi samaan ajankohtaan Rosan vierailun ja Helsingin kirjamessujen kanssa eli lokakuun loppuun.

Taannoin muuten ilmeni, että Rosa ja Cavazzano voisivat olla keskenään kaukaista sukua, sillä Rosan suku on lähtöisin Cavazzanon kotikaupungista Venetsiasta ja Cavazzanon isoäidin sukunimi oli Rosa. Tästäkin johtuen nämä ahkerat Suomen-kävijät olisi paikallaan saada samaan aikaan samaan paikkaan!

Cavazzanon käynnin syynä on syksyn kirjauutuuksiin kuuluva Ankka vailla menneisyyttä, joka vuonna 2011 julkaistun Elävän kuvan taian tavoin sisältää Cavazzanon Disney-sarjakuvaversioita kuuluisista elokuvista. Kirjan nimitarina pohjautuu Aki Kaurismäen elokuvaan Mies vailla menneisyyttä ja sen on käsikirjoittanut Kari Korhonen.

Ei kommentteja: