Hae tästä blogista

tiistai 15. maaliskuuta 2016

Vahvistus: Indiana Jones palaa 2019!

Disney on vahvistanut, että Indiana Jones palaa valkokankaille uuden, elokuvasarjan viidennen julkaisun myötä. Harrison Ford hyppää jälleen ikoniseen seikkailija-arkeologin rooliinsa. Ohjaajana on myös aiemmat neljä elokuvaa ohjannut legenda Steven Spielberg. Ensi-iltapäivämääräksi on asetettu 19. heinäkuuta 2019.

Julkistus ei tullut täytenä yllätyksenä, sillä Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger on puhunut pitkään Indyn paluun puolesta.  Disney sai Indiana Jonesin oikeudet ostettuaan Lucasfilmin. Aikaisemmat neljä elokuvaa ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti lähes kaksi miljardia dollaria ja Indyn hahmo luetaan elokuvahistorian suurimpiin. Odotettavissa on jälleen uusi jättimenestys Disneylle ja mannaa faneille - ainakin kutkuttavan odotuksen muodossa.

1 kommentti:

#Dan96 kirjoitti...

Onko elokuva nimeltään Indiana Jones ja rullaattori hukassa vai Indiana Jones ja viimeinen ristisanalehti? Harrison Fordhan on jo vanha mies eikä Spielberg tätä purematta niellyt uuteen elokuvasn mitä nyt aiheests olen lukenut. Sää nähdä siis kuinka vanha mies pärjää.