Hae tästä blogista

tiistai 13. lokakuuta 2015

Sammon salaisuuden alkuperäispiirustukset huutokaupassa

Bukowskin huutokaupassa on marraskuussa mielenkiintoista myytävää, kun Don Rosan Suomeen sijoittuvan Sammon salaisuus -tarinan alkuperäispiirustukset tulevat huudettavaksi. Sarjaan on kehystetty koko 36 sivun mittaisen tarinan kaikki sivut alkuperäispiirustuksina. Kansikuvaa ei sisälly sarjaan.

Tunnetun sarjakuvan piirustukset myydään kokonaisuutena Bukowskin Modern + Contemporary & Design -huutokaupassa. Lähtöhintana on 30 000 euroa. Kohde on näytillä 30. lokakuuta 7. marraskuuta ja huutokauppa käydään online-tilassa 8.–10. marraskuuta. Lisätietoja saa Bukowskilta.

Myös niille Don Rosan ystäville, jotka eivät saa Roopelta vippiä kohdetta varten, on marraskuussa luvassa mannaa, sillä maestro itse on saapumassa silloin maahamme. Visiitti ajoittuu näillä näkymin 19.–22. marraskuuta väliselle ajalle, mutta vahvistettuja tietoja ei vielä ole. Ankkalinnake seuraa luonnollisesti tilannetta ja ilmoittaa tarkempia aikoja, kun sellaisia on tiedossa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä tietoa miksi Rosa on aina niiiin vähän aikaa Suomessa? Eikä esim viikkoa tai miksei joskus voisi olla kiertuetta nyt kun 20 vuotta ekasta käynnistä.

Ankkalinnake kirjoitti...

En osaa tähän kyllä sanoa. Voihan olla, että kyseessä on pidempikin reissu, mutta että noina päivinä on virallista ohjelmaa. Muutamia kertoja on ainakin käynyt niin, että edeltä ilmoitettujan päivien lisäksi Rosa on kuitenkin vieraillut muutamissa kirjakaupoissa, joten kannattaa tarkkailla Ankkalinnaketta lähiaikoina - päivitämme kyllä aina tiedot kun sellaisia saamme käsiimme! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä homma, semmonen kysymys vielä että tiedättekö miksi nimmarointi aikataulu paljastetaan aina myöhään eikä esim viikkoa tai kahta etukäteen?

Onko niin yksinkertainen syy ettei haluta kilometriä pitkää jonoa vai joku muu?

Anonyymi kirjoitti...

Ja mistä muuten hommaatte tietonne?

Ankkalinnake kirjoitti...

Hyvä kysymys anonyymiltä. Nimmarijonojen pituus tuskin on se tekijä, koska mitä pidemmät jonot, sitä enemmän myös tuottoja yleisesti ottaen. Uskoisin että syynä on joko se, ettei aikatauluja yksinkertaisesti vain suunnitella hirveän paljon etukäteen tai sitten se (jopa todennäköisemmin), että kertomalla vain vähän aikaa ennen saadaan houkuteltua enemmän porukkaa paikalle kun tapahtuma ei ehdi unohtumaan.

Tietoja tulee milloin mistäkin. Koko Ankkalinnake-sakki omaa varsin kattavat verkostot, joten tätä kautta yleensä tieto pääse jostain livahtamaan.