Hae tästä blogista

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Selfiekepit pannaan Disneyn teemapuistoissa

Disney on ilmoittanut, että huomisesta alkaen selfiekepit eivät ole enää tervetulleita sen Orlandossa, Floridassa sijaitseviin kohteisiin eli Walt Disney Worldiin ja kolmeen muuhun teemapuistoon sekä vesipuistoihin. Kielto astuu tiistaina voimaan myös Kalifornian Anaheimin Disneylandissa sekä päivää myöhemmin Pariisin ja Hong Kongin teemapuistoissa. Vierailijat saavat mahdollisuuden jättää selfiekeppinsä säilytykseen tai viedä sen takaisin autoonsa tai hotellihuoneeseensa, mutta puistoalueilla ne ovat vastedes kiellettyjä.

Disneyn mukaan selfiekepeistä on muodostunut kasvava turvallisuuskysymys sekä vierailijoille että henkilökunnalle. Kalifornian Disneylandissa California Screamin' -vuoristorata jouduttiin vastikään sulkemaan tunniksi, kun kyydissä ollut matkustaja oli ottanut selfiekepin esiin kesken ajelun. Lukuisat museot, urheilutapahtumat ja festivaalit ovat jo aiemmin päätyneet kieltämään selfiekepit, joten Disney ei ole asialla yksinään.

1 kommentti:

Severus kirjoitti...

Tää on todella hyvä ratkaisu. Ei mikään ois sen inhottavampaa ku olla Disneylandissa sen ainoon kerran elämässä ja kaikista odotetuin kohde jouduttas sulkee huollon vuoksi jonkun selfiekepin takia. Lisää todella paljon turvallisuutta, varsinkin tälläsille arkajaloille kuin minä, joka miettii koko jonotusalueen aikana uskaltaako sittenkään noista Big Thunder mountainin kyytiin.