Hae tästä blogista

torstai 14. maaliskuuta 2013

Tampereella tapahtuu

Tampere kuplii jälleen ensi viikolla ja tänä vuonna mukana on hieman Disney-ohjelmaakin. Joten tässäpä ohjelmaa:

Perjantai 22.3 klo 12.30-13.15: Sarjakuvantutkimus NYT: Miten sitä Aku Ankkaa pitäisi lukea? - Disney- sarjakuvatutkimus ennen ja nyt - FM Katja Kontturi (Tampereen yliopisto, Pääkirjasto Linna, Kalevantie 5, Väinö Linna -sali)
 
Lauantai 23.3 klo 11.00-11.30: Avajaiset - Kari Korhosen lyhyt haastattelu Tampere Kuplii 2013 sarjakuvafestivaalien avajaiset sekä kunniavieras Kari Korhosen lyhyt haastattelu (Werstaan auditorio)  

Lauantai 23.3 klo 13.00-14.00: Kari Korhonen ja Aki Hyypän haastattelu Tampere Kupliin kunniavieraan Kari Korhosen ja Aku Ankan päätoimittajan Aki Hyypän yhteinen haastattelu (Werstaan auditorio) 

Lauantai 23.3 klo 14.00-15.00: Mitä jos Aku Ankka ei olisi koskaan syntynyt? Vaihtoehtoinen todellisuus Don Rosan sarjakuvissa - FM Katja Kontturi - Ruukun henki toteuttaa Akun toiveen ja näyttää Ankkalinnan sellaisena kuin se olisi, jos Aku ei olisi koskaan syntynyt. Kaikki on pielessä ja Akun tajuaa merkityksensä koko kaupungille.
Don Rosan sarjakuva "Olla kuin ei olisikaan" ("The Duck Who Never Was") sisältää magiaa, vaihtoehtoisen todellisuuden, intertekstuaalisia viittauksia ja postmodernia parodiaa. Mutta samalla se myös esittää kysymyksen: millainen meidän maailmamme olisi ilman Aku Ankkaa? (Werstaan auditorio)
Kannattaa muuten lukaista Tampereen ylioppilaslehdestä, Aviisista, juttu Katja Kontturista. Ja ältähän sen voi lukaista!

Ja Tampere kupliihan on muuten maksuton tapahtuma, joten ei ole mitään syytä miksi et sinne menisi!

Ei kommentteja: