Hae tästä blogista

tiistai 26. helmikuuta 2013

Toukokuun Teema-Ekstran äänestys on alkanut!

Perinteikäs Aku Ankka Ekstran teemanumero-äänestys on taas täällä! Tällä kertaa valinta on tehtävä kolmen eriävän aihion ympäriltä, jotka lyhykäisyydessään ovat seuravaat:

Ulkoavaruuden vieraat -aiheisen lehden ykköspyssyksi valikoitui Suomessa aikaisemmin vain Disney Comics -sovelluksessa julkaistu tarina suoraan Marco Rotan kultakaudelta, Paperino e la palla misteriosa. Siinä Akun pihaan pompahtaa valkoinen pallo, joka ei taidakaan olla ihan tavallinen kuula...


Ankkalinnan pesänjakajat -teeman johtotähtenä tuikkii Jan Gulbranssonin Die 13 Trilliarden Erbschaft, jota ei suomeksi ole julkaistu vielä lainkaan. Tarinassa Aku ja Hannu luulevat tilaisuutensa koittaneen, kun Roope-sedästä aika jättää, mutta visukintun testamentti vaatii perillistä ansaitsemaan miljoonan ennen kuin rahasäiliön ovet aukenevat. 

Renessanssikuningas -teeman nimitarina kertoo, mistä Julle Ankanpää on kotoisin! Tässä Jan Krusen ja Mark de Jongen seikkailussa Ankat matkustavat juuri kyseiseen maahan (minne, se jääköön toistaiseksi salaisuuden verhon taakse), ja siellä etsitään kuumeisesti uutta kuningasta.

Äänestys sulkeutuu 8.3.2013 kello 23.58, joten toimi ihmeessä heti! Ja äänestäähän voit täältä!

 

Ei kommentteja: