Hae tästä blogista

maanantai 20. elokuuta 2012

Kansalainen - vain äänestämällä voit vaikuttaa!

Marraskuun Teema-Ekstan aihiot on julkaistu ja nyt on sinun aikasi vaikuttaa. Valittavana on kolme erilaista teemaa, jotka ovat seuraavanlaiset:

1) Visukintun vihulaiset
2) Nappulaliiga
3) Avaruusseikkailu 2012 

Alla vielä Aku Ankan- kotisivuilta poimittu referaatti jokaisesta kokonaisuudesta:
Muistin virkistämiseksi vielä sanottakoon, että Visukintun vihulaiset -teemaan liittyen olemme rakentaneet edustavan konnakoosteen Roopen rakkaista vihollisista, ja lehden ykköspyssyksi on luvassa Roopen ja paroni Petkunterän kamppailu Haggiskuningas.
Nappulaliiga-teeman tiimoilta on luvassa hahmoja, joita oppivelvollisuus ja aikuisten määräysvalta vielä kahlitsevat: Tupu, Hupu ja Lupu, Karhunpennut, Mortti ja Vertti, Pikku Hukka ja niin edelleen. Johtosarjaksi löytyi Romano Scarpan Pienet sankarit -seikkailu, jossa Karhunpennut ja Sudenpennut mittelevät voimiaan huvipuistossa.
Avaruusseikkailu 2012 -koosteeseen taas on tarjolla kunnon pläjäys scifiä, muun muassa Maximinon hauska Kaivos avaruudessa -sarjis.

Äänestys sulkeutuu 31.8.2012 kello 23.58, joten enää ei ole aikaa hukattavana! Äänestyssivuna toimii Akuankka.fi/teemaekstra. Toimi ja vaikuta, se on oikeutesi sekä velvollisuutesi!

Ei kommentteja: