Hae tästä blogista

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Uusista Pixar-elokuvista hieman lisätietoa


Taas on raotettu salaisuuksien verhoa ja annettu hieman lisäinfoa tulevista Pixar-filmeistä. Mitään tarkkaa ei ole vielä tiedossa, mutta Ankkalinnake uutisoi kaikesta uudesta varmasti tulevaisuudessakin.

Vuonna 2013, marraskuun 27. päivänä julkaistaan Bob Petersonin & Peter Sohnin ohjaama elokuva, joka tunnetaan toistaikseksi vain nimellä Pixar Movie About Dinosaurs (Pixar-elokuva dinosauruksista). Elokuvan lähtökohtana on ajatus siitä, mitä jos kaikki dinosaurukset tappanut meteoriitti ei olisikaan koskaan iskenyt maapallolle. Elokuvassa ihmiset ja dinosaurukset elävät siis sulassa sovussa keskenään.

30. toukokuuta 2014 nähdääs taas nimikkeellä Pixar Movie That Takes You Inside the Mind (Pixar-elokuva joka vie mielen sisään). Tämän elokuvan ohjauksesta vastaa Pete Docter ja Ronnie del Carmen.

Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että edellämainittuja filmejä ennen nähdään vielä kaksi uuttaa Pixar-elokuvaa. 22. kesäkuuta ilmestyy nimittäin elokuvateattereihin Brave, ja 21. kesäkuuta 2013 Monsters University. Kun mukaan lasketaan vielä tälläkin hetkellä teattereissa pyörivä Autot 2, Pixar-faneja hemmotellaan todenteolla nyt ja tulevaisuudessakin.

Ei kommentteja: