Hae tästä blogista

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ballad of Nessie - uusi Disney-lyhäri

Mielenkiintoista kyllä, Walt Disney Animation Studios ei ole tehnyt lyhyitä animaatiopätkiä kovinkaan tiuhaan tahtiin viime aikoina. Viimeisin käsintehty animaatiolyhäri taisi olla vuoden 2007 Hessu-hassuttelu, jossa yritettiin saada kotiteatterilaitteistoa kuntoon (How to Hook Up Your Home Theater). Pixar on toki julkaissut vuosittain lyhäreitä, mutta ne ovat "vain" tietokoneanimaatioita.

Nyt on kuitenkin luvassa jälleen uutta käsintehtyä animaatiota myös Disney-studiolta, sillä tuloillaan on pätkä nimeltään Ballad of Nessie! Kyseinen raina tullaan näkemään heinäkuussa ensi-iltansa saavan Nalle Puh- elokuvan alussa. Alla pientä esimakua tulevasta. Huomioikaa muuten kuvien mainio tausta, sehän on skottiruutuinen! Varsin hauska pieni yksityiskohta, sillä kuten kaikki varmaankin tietävät, Nessie on juurikin se salaperäinen otus, jonka arvellaan asustavan Loch Nessin järvessä:1 kommentti:

NoJopas kirjoitti...

Tämä on kiva juttu, ja olisi hienoa jos Disney ottaisi takaisin käyttöön pitkien leffojen edessä näytettävät lyhärit, samoin kuin Pixarilla on tapana.

Aihe tässä lyhärissä ei oikein innosta minua, mutta jälki näyttää mukavalta, etenkin taustat. Tosin tuota ruudukkoa ihmettelin, tulkitsin sen niin että Nessie on jossain häkissä. :D

Uudemmista Disney-lyhäreistä on minulle jääneet mieleen Pieni Tulitikkutyttö ja One by one.