Hae tästä blogista

keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Akun juhlaa!

9. kesäkuuta 1934, eli tasan 76- vuotta sitten, nähtiin ensi kerran estraadeilla kaikkien rakastama Aku Ankka. Niin se aika vain vierii...

Älkääkä suinkaan unohtako, että tänään julkaistiin myös mainio Aku.- lehti. Painos on vaivaiset 90 000 ja risat, joten pitäkää huolta, että ette jää ilman.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin tänään ostamassa tuon AKU.n ja kyllä on hieno lehti. :-)

Ankkalinnake kirjoitti...

Älä muuta sano! Varsin mukavaa luettavaa, toivottavasti toinenkin numero julkaistaan vielä. Ainakin alustavasti toisesta numerosta ei ole minkäänlaista suunnitelmaa, joten sitä on turha odotella kauppoihin. Aika näyttää, saako lehti jatkoa. Hollannissakin on julkaistu vasta yksi numero (vuosi sitten), mutta tiedettävästi syksyksi on tulossa jatkoa. Ehkäpä siis Suomessakin...

Anonyymi kirjoitti...

Aika suuren kokoinen lehti oli. :)

Voisinko kysyä miksi täällä ei enää arvostella viikon Aku Ankkaa?

Ankkalinnake kirjoitti...

Herra, joka Aku Ankan arvosteli viikottain, kärsi käsittääkseni tietoteknisistä ongelmista eikä pystynyt viikottaista arvostelua kirjoittamaan. Valitettavasti seuraajaa ei ole tiedossa tällä hetkellä, joten saamme tyytyä vain Aku Ankan Taskukirjan arvosteluun (sekin kuitenkin valitettavasti loppuu ensi kuussa).

Anonyymi kirjoitti...

Loppuu ensi kuussa?
En tietääkseni ole mitään mennyt vannomaan, mutta voipi olla, etten enää ensi kuun jälkeen tosiaan ehdi uusia taskareita juuri arvostella.
Katsotaan nyt kuitenkin asiaa lopullisesta kantista vasta sitten...

- VilleT.