Hae tästä blogista

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Äänestä Aku Ankka Extran seuraavaa teemanumeroa

Taas on tullut aika äänestää Aku Ankka Extran seuraavaa teemaa. Äänestys päättyy 7. toukokuuta ja äänestää voi vain netissä. Äänestettävät aiheet ovat seuraavanlaisia (suora lainaus Aku Ankka Extran kilpailuohjeistuksesta):

1. Roopen suuret seikkalut

Roope jos kuka on suuri seikkailija, jonka liiketoimet vievät hänet ja suklaisankat mitä eksoottisimpiin maailmankolkkiin. Johtosarjana tässä numerossa oli Romano Scarpan klassikko Roope-setä ja rahavirus (Paperone e l'antidollarossera) vuodelta 1957.

2. Viikingit

Länsinaapuriemme hurjamaineiset karvanaamat ovat monien tarujen ja legendojen ainesta. Viikinkimytologiaan pääsisimme tutustumaan monipuolisesti lehdessä, jonka johtosarja Odinin korppi on norjalaisten Arild Midthunin ja Terje Nordbergin käsialaa vuodelta 2008.

3. Hessu on aina Hessu

Ankkalinnan sympaattisin koheltaja, jonka ajatukset kulkevat aina omia polkujaan, ansaitsisi hänkin oman numeronsa. Johtosarjaksi on tarjolla Romano Scarpan salapoliisijännäri Hessu vastaan Hessu (Pippo contro Pippo) vuodelta 1971.

Äänestää voit täällä! Eli ei muuta kuin äänestämään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kääk, tuo viikinkisarja olikin vain tavallisen johtosarjan pituinen! Odotin jotain Akustuksen aarteen kaltaista ja annoin siis ääneni viikingeille. Saisi kyllä joku muu voittaa...