Hae tästä blogista

lauantai 11. huhtikuuta 2009

Hannah Montana sai oman lehden Suomessa


Hannah Montana- lehden lehdistötiedote:
Hannah Montana -ilmiö saa uuden muodon, kun TV-sarjan pohjalta tehty lehti alkaa ilmestyä. 8–12-vuotiaille lukijoille suunnattu julkaisu avaa Hannah-maailman faneille: se kokoaa yhteen fanitiedon, kannustaa – Hannahin esimerkin mukaisesti – luovuuteen ja kaikenlaiseen itse tekemiseen, sekä luo yhteisöllisyyttä ottamalla lukijat mukaan lehden kehittämiseen.
Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Hannah Montana -lehti tuo maailman suosituimmaksi kohonneen teinisarjan nyt myös lehden sivuille.

“Lehti tarjoaa ikkunan päähenkilön Mileyn elämään. Sehän on jännittävää, kun tavallinen koulutyttö on salaa myös rokkitähti Hannah Montana. Lehti on hauska ja viaton, kuten TV-sarjakin”, päätoimittaja Paula Antila kertoo.

Hannah Montana -lehti kertoo monipuolisesti kuvin ja sanoin huippusuosituksi kasvaneesta ilmiöstä ja syventää TV-sarjan maailmaa. Se tarjoaa lukijoille muun muassa tietoa sarjasta ja sen näyttelijöistä, lyhyitä kuvakertomuksia jaksojen parhaista kohdista sekä aktivoivaa sisältöä, kuten testejä, tuunausohjeita, lukijaäänestyksiä ja kilpailuja.

Joka numero sisältää myös minikirjan sekä haastattelun yhdestä sarjan näyttelijästä. Kiehtovaa Hannah-maailmaa vahvistaa lehden herkullisen värikäs ulkoasu.

Lehden ensimmäisen numeron teemana ovat – sarjan tausta-ajatuksen mukaisesti – salaisuudet. Lehti kurkistaa Hannahin tarkasti varjeltuihin salaisuuksiin, kuten tähtimuotiin ja hiusvinkkeihin, ja lukija voi vaikkapa testata oman salaisen tähtiprofiilinsa.


Hannah Montanan salaisuus kiinnostanut miljoonia katsojia

Hannah Montana on Emmy-ehdokkuuden saanut yhdysvaltalainen Disney Channelin televisiosarja, jonka esittäminen alkoi maaliskuussa 2008. Sarja kertoo teinityttö Miley Stewartista (Miley Cyrus), jolla on suuri salaisuus: hän elää kaksoiselämää huippusuosittuna pop-artistina Hannah Montanana!

TV-sarja on kerännyt miljoonia katsojia ja noussut katsotuimmaksi nuortensarjaksi useissa Euroopan maissa. Tällä hetkellä sarjasta on tekeillä 3. tuotantokausi. Suomessa sarjaa alettiin esittää MTV3-kanavalla syyskuussa 2008.

Hannah Montanasta on myös tulossa elokuva, joka saa ensi-iltansa Suomessa huhtikuun 24. päivänä 2009.

Copyright: Disney

1 kommentti:

Futis-Ankka kirjoitti...

Eipä kiinnosta tuo lehti pätkääkään... Tytöille tarkoitettu...